2014 Marts

MKS Blog & Anmeldelser

En ung dansk filmentusiast anmelder og skriver om biograffilmene i din danske biograf.

Mit navn er Mads Krause Sørensen og jeg er en ung fyr med en stor passion for film og dens forunderlige verden.

I gymnasiet var mediefag ikke en mulighed, fordi min linje ikke tillod tilvalgsfag. Så da jeg fandt ud af, at filmverdenen tiltalte mig så meget, startede jeg på et amatørfilmhold på Næstved Ungdomsskole. Men jeg kunne ikke få nok.

Da min tid på gymnasiet var ovre, var jeg parat, til at bruge al min tid på, at opsøge filmmediet og få den til, at blive en så stor del af min hverdag som muligt. Jeg blev optaget på Krogerup Højskole, hvor jeg valgte filmproduktion (m. Jørn Faurschou, Filminstruktør) som hovedfag, her lærte vi om, hvordan en filmproduktion foregår og lavede små projekter som øvelser. Derudover valgte jeg filmteori (m. Bjarne Hald, Cand. phil. i film- og medievidenskab), for at få dækket den teoretiske del. Men jeg kunne ikke få nok.

Efter Krogerup Højskole fik jeg jobbet som runner på Tv-serien Heartless, produceret af Fridthjof film - Her fik jeg endelig set, hvordan et prof. dansk filmhold arbejder.

Jeg har langt tilbage skrevet på en masse ideer selv. Den kreative side interesserer mig og ønsker da også en dag at kunne leve af og i branchen.

 

Men ud over min passion for filmbranchen, er jeg en ganske almindelig fyr fra Næstved. Jeg er søn af en pædagog og politimand, så jeg er blevet ordentligt opdraget. Mit liv forløber sig stille og roligt.

 

Jeg fik så den idé i starten af 2014, at jeg kunne da anmelde de danske biograffilm og det gør jeg så nu på hobbyplan. Gør det selvfølgelig, for at nogle skal kunne gøre brug af det. Men også fordi min interesse er så stor for film. Men det kan I læse mere om under "Mine Anmeldelser".

 

Jeg har også skrevet mit CV herind, hvis nogen skulle være interesseret i det. Og deri ligger også en masse små film, jeg har været med til (Kun de projekter, hvor jeg har haft bærende roller) - Det hele har dog kun været på amatørplan og der er ikke rigtig noget af det jeg er tilfreds med. Det bedste ved de film, er den tid man har brugt på at skabe dem - fordi der opstår noget helt specielt ved sådan nogle projekter.

 

 

Jeg ejer ikke de viste klip fra film og videoer i mine anmeldelser.

 

Hvis du ønsker at kontakte til mig, kan det gøres på:

mads@krause-soerensen.dk